Over Proyalz

Over mij

In 2016 ben ik voor het eerst in aanraking gekomen met de Crypto & Forex markt.

Ik ben begonnen via een vriend die mij er toen op attendeerde. Ik ging onderzoek doen en investeerde best snel mijn eerste geld, dat geld werd steeds meer. Mijn gameplan in die tijd was DCA. Ik kocht steeds lager bij en op gegeven moment had ik een dik bedrag erin zitten en het bleef maar meer worden. Ik had totaal geen kennis, waardoor ik 90% van mijn investeringen verloor. Door de
moeilijke tijden die ik heb gekend, ben ik een succesvol persoon geworden met de juiste mindset en kennis.

Mindset is enorm belangrijk. Je moet geld begrijpen, voordat je geld kunt maken.

Een mens zonder mindset is als een auto zonder wielen.

Ik ben elke dag bezig in deze markt. Ook daytrade, swingtrade en investeer ik op de lange termijn. Sinds één jaar heb ik nog iemand in mijn team zitten die de bijzaken van crypto analyseert en die nieuwe projecten observeert en alles analyseert op de achtergrond.

 

Coaching

Ik ben nu sinds 3 jaar ook mensen aan het coachen in de crypto markt, zodat jij ook een crypto-expert kan worden. Aangezien het 1 op 1 coaching is kan ik niet 50 mensen tegelijk coachen. Dit betekent dat er maar een bepaald aantal plekken beschikbaar zijn bij de 1 op 1 coaching. Ik wil 110% aandacht aan elke klant kunnen geven en dat gaat niet als ik 100 mensen coach.

Ik ben nu een coach en ik wou dat ik in de tijd dat ik begon een coach zou hebben. Dan had ik de fouten niet gemaakt. Met een coach leer je alles goed, duidelijk en snel. De coaching is precies op jou gericht: je persoonlijke en financiële leven. Dit is perfect voor naast je studie of baan. Ik coach mensen van 50 die eigen grote bedrijven hebben, maar ook mensen die 18 jaar zijn en nog een studie volgen. 

'' The most important investment you can make is in yourself ''

Ik sta 24/7 klaar voor al je vragen en ik zal je altijd helpen. Informatie blijft doorgestuurd worden en er worden genoeg updates gestuurd om alles te begrijpen binnen no-time.

Je kan ook een GRATIS call inplannen als je verdere vragen hebt over de coaching door een e-mail te sturen op info@proyalz.nl , maar kan ook via het contact formulier door hier te klikken.