Hoe ben ik gestart?

Crypto Investeerder

Ik ben Nick de eigenaar van Proyalz en zit nu 7 jaar in de markt. Ik ben altijd begonnen met investeren in Crypto, Forex, Stocks & E-Commerce. Door crypto en forex heb ik Technische Analyse (grafieken) leren lezen.

Ik ben altijd al een investeerder geweest met als doel geld voor mij te laten werken i.p.v. tijd in te leveren voor geld. Door de hoge inflatie cijfers en de afnemende koopkracht weet ik dat ik mijn geld in iets wil stoppen dat meer waard word. Zo heb je verschillende assets. Ik heb ervoor gekozen om dit in crypto te doen aangezien dit best nieuw is en je met crypto van weinig geld echt veel kan maken.

Op het begin veel fouten gemaakt, doordat ik "maar wat deed" zonder enige kennis. In die tijd heb ik nooit een coach gekend die mij 1 op 1 verder hielp. Toen besloot ik om van mijn passie mijn fulltime werk te maken, met als doel: De beste Crypto Trader worden.

Volgende lezen

Hoe is mijn passie ontstaan?