Hoe is mijn passie ontstaan?

Mensen met weinig kapitaal leren hoe ze een mega inkomen maken.

Tot op de dag van vandaag zit ik 7 jaar lang elke dag succesvol in de markt. In deze 7 jaar heb ik geleerd om mijn kennis om te zetten en mensen de juiste handvatten aan te bieden met betrekking tot het investeren in crypto.

Toen ik begon met het aanbieden van de coaching merkte ik dat veel mensen niet over de juiste kennis bezaten van crypto. Desondanks het gebrek aan juiste kennis werd er wel geinvesteerd. Dit is erg kwalijk, omdat je anders veel geld kan verliezen. Het bezitten van de juiste kennis is daarom essentieel als je wilt beginnen met investeren. Je kunt met crypto makkelijk een fulltime inkomen creëren en het is perfect voor naast je studie / werk. Ik doe echt 1 op 1 coaching dus heb geen groep van 100+ mensen. Mijn coaching is puur op jouw levenstijl, kennis & kapitaal gericht.

Ik heb in de 7 jaar dat ik in deze markt zit veel geleerd over TA (Technische Analyse). Hoe je de grafieken leest en benaderd. Dit leg ik ook uit in mijn Cursus en Coaching.

Inmiddels blijven mijn members hun investeringen groeien en blijf ik elke dag kennis opdoen. Deze kennis verwerk ik in mijn Cursus & Coaching, zodat ik de beste service kan bieden en jou optimaal kan assisteren.

Ik ben geen financieel adviseur.

Volgende lezen

Hoe ben ik gestart?